/ joulukuu 20, 2017/ Pelaaminen, Pelivinkkaus/ 0 comments

Lähestyvä joulu saattaa aiheuttaa pientä lahjapaniikkia ja moni varmaan pohtii mitä ostaa ihmiselle jolla jo on kaikki vuoden parhaat pelit. Kuinka valita lahja joka osoittaa niin valveutuneisuutta kuin huumorintajuakin ja varmasti yllättää lahjan saajan positiivisesti. GameChangers joululahjavinkit osa 4 esittelee pelin joka ei jätä ketään kylmäksi, saanko esitellä: Dream Daddy: A Dad Dating Simulator!

Vahvojen naiskuvauksien rinnalle on hyvä tuoda myös monipuolisia mieshahmoja tarjoavia pelejä. Ja juuri niitä tarjoaa tämä minipeleillä ryhditetty tarinallinen treffisimulaattori ,joka keskittyy valitsemasi yksinhuoltaja isän rakkauselämään Maple Bayn rannikkokaupungissa. löydätkö rakkauden gootti-isän rinnalla vai kenties naapuruston komistus-isästä. Sinä päätät! Varoitus: peli voi sisältää isävitsejä. Paljon isävitsejä.

Pelin voit osta kätevästi lahjaksi vaikkapa Steam palvelun kautta.

 

Vinkki on alun perin julkaistu GameChangereiden Facebook-sivulla 20.12.2017.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*